Duguláselhárítás 20. kerület azonnal:

A Budapest 20. kerület a főváros XX. kerülete, amely a pesti oldalon található. Területe 12,76 km², és lakossága mintegy 60 000 fő.

Nevezetességek

 • A Paskál fürdő, amely egy modern, családbarát strand és élményfürdő.
 • A Paskál tér, amely egy nagyobb park és sportközpont, ahol lehetőség van teniszezni, focizni, kosárlabdázni és más sportokat űzni.
 • A Rákospatak-patak, amely egy kellemes sétány és természetvédelmi terület.

Provi - Domus Kft.

A Provi - Domus Kft. egy duguláselhárítással foglalkozó cég, amely székhelye a Budapest 20. kerületében található. Telefonszámunk: 06 (30) 450 - 5088.

Szolgáltatásaink:

 • Duguláselhárítás mosdóban, kádban, zuhanyzóban és WC-ben.
 • Csatornatisztítás és csatornafelújítás.
 • Szivattyúzás és szennyvízszivattyúzás.
 • Vízvezeték-szerelés és javítás.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a rövid összefoglalót. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretne időpontot egy duguláselhárításra, keressen minket bizalommal a fent említett elérhetőségeinken.

Budapest-nek 23 kerülete van ahol közel 1,5 millió ember él. A kerületek többségében cégek, kocsmák, PUB-ok, hotelek találhatóak. A dugulás senkit sem kímél, legyen az cég, hotel vagy lakás ahol a mindennapjainkat töltjük. Nem számít neki, hogy hol laksz vagy mivel foglalkozol. A dugulásnak Budapest-en a 20. kerület sem lehet megmondani, hogy most ne! A helytelen használat és a rossz lejtés kiépítése oka a dugulásoknak. Ez ennyire egyszerű.

Van Budapest-en a 20. kerület duguláselhárító cég?

Természetesen van. A mi cégünk Budapesten minden egyes kerületben jelen van és dolgozik. Miért pont minket válasszál? Azért mert pár perc és ott is tudunk lenni a 20. kerület. Nem beszélve a 7 napos garanciánkról, amit minden munkánkra megadunk. Nem csak mi vagyunk duguláselhárítók a 20. kerület. Mi az amit mi nyújtani tudunk és más nem? Pl: több duguláselhárító szakember, több autó, több megbízható referencia.

Van lehetőség falbontás nélkül dugulást elhárítani a Budapest-en a 20. kerületben?

Természetesen van. Cégünknek fejlett gépei vannak amikhez nincs szükség falbontásra. Az ilyen gépek nagyon drágák így ha ilyen gépeket kell használnunk akkor a duguláselhárítás ára megnőhet. Erről minden estben telefonon a megbeszélés folyamán értesítjük a kedves ügyfelet. Viszont egy viszonylag magasabb költséggel sokkal jobban járhatunk mint pl: egy konyhának a teljes kibontásával. A 20. kerület bárhol pl: panel, pince, kávézó, kocsma stb.. lehet használni ezeket a duguláselhárító gépeket? Természetesen igen. A gépek kialakítás úgy van, hogy hordozhatók és strapabírók.

Duguláselhárítás 20. kerület: csak 30-60 perc és ott vagyunk:

Mivel cégünk székhelye Budapest-en van, ezért bármelyik kerületbe oda tudunk érni legkésőbb 1 órán belül.

Mit fognak tőlem kérdezni a telefonban, mire készüljek fel?

duguláselhárítás Budapest 20. kerület
 • Hol található a ház / lakás ahol a dugulás van? pl: Budapest 20. kerület.
 • Emeleten van? Ha igen akkor van lift a házban?
 • Kit kell keresnünk ha odaértünk?
 • Mi dugult el?
 • Mióta áll fen a dugulás?
 • Mivel volt eddig próbálkozva?
 • Más duguláselhárító próbálkozott már vele?
 • Lehet tudni, hogy milyen a lefolyók kiépítése, anyaga?
Akkor sem kell félni ha nem tudunk válaszolni a szakmai kérdésekre. A duguláselhárító szakember amint odaér a 20. kerület-be és megnézi a problémát, ő már tudni fogja mindenre a választ.

Kinek ajánljuk a kamerás csővizsgálatot Budapest-en a 20. kerületbe?

Abban az esetben ha a dugulás visszatérő és nem a helytelen használatból adódik. Ha nem miattunk dugul el havonta több alkalommal a rendszer akkor ott érdemes kamerázást végezni. A csatorna kamerázás a 20. kerületbe nem egy olcsó dolog, ez tény. Azonban ha havonta kiadunk 2-3 alkalommal 20 ezer forintot a duguláselhárításra akkor már érdemes csatorna kamerázást kérni. Mivel ezt egyszer kell kifizetni és megtudjuk azonnal, hogy van a dugulás okozója amit már könnyebben és olcsóbban ki tudunk javítani. Így hosszútávon ez az olcsóbb megoldás még itt is a 20. kerület.

Milyen árakon dolgozunk a 20. kerületbe?
Minimum ár: ennél nem lehet olcsóbb. Maximum ár: ennél nem lehet drágább csak extrém esetben.
Szolgáltatás Minimum ár Maximum ár
Wc duguláselhárítás
20. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Mosogató duguláselhárítás
20. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Kád duguláselhárítás
20. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
20. kerület
15.000 ft 35.000 ft

Tovább az összes szolgáltatásunk bemutatásához és áraihoz.

Amit mi nyújtani tudunk:

 • - 7 nap írásos duguláselhárítás garancia
 • - Nonstop készenlét (mint a tűzoltóknál vagy mentőknél)
 • - Telefonos segítségnyújtás 0-24
 • - 20. kerületi azonali segítségnyújtás


Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat