Duguláselhárítás 9. kerület azonnal:

A Provi - Domus Kft. egy megbízható duguláselhárítással foglalkozó cég Budapest 9. kerületében. Cégünk szakemberei gyorsan és hatékonyan oldják meg a dugulásokat, legyen szó akár lakásokról, házakról vagy irodákról.

Elérhetőségeink:

 • Telefonszám: 06 (30) 450 - 5088
 • Cím: Budapest 9. kerület

Budapest 9. kerülete a város délkeleti részén található, a Duna bal partján. Területe közel 38 négyzetkilométer, és mintegy 80 ezer lakosa van.

A kerületben számos látnivaló található, például a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Közlekedési Múzeum és a Ludovika Campus. Emellett számos park és zöldterület is megtalálható a kerületben, mint például a Kerepesi temető, a Népliget és a Kőbánya-Kispesti Városi Erdő.

A Provi - Domus Kft. cégünk is jelen van a Budapest 9. kerületében, és duguláselhárítási szolgáltatást nyújt az itt élő lakosoknak és vállalkozásoknak. Ha bármilyen dugulással vagy szivattyúzási problémával küzdesz, hívj minket a 06 (30) 450 - 5088 telefonszámon, és kérj ingyenes árajánlatot!

Budapest 9. kerülete

A Budapest 9. kerület a város délkeleti részén található. A kerületben számos fontos intézmény és látnivaló található, mint például:

 • + A Nemzeti Közszolgálati Egyetem
 • + A Nemzeti Sportközpontok
 • + A Népliget park
 • + Az Orczy-kert

Ha duguláselhárításra van szüksége a Budapest 9. kerületében, forduljon bizalommal a Provi - Domus Kft.-hez!

Budapest-nek 23 kerülete van ahol közel 1,5 millió ember él. A kerületek többségében cégek, kocsmák, PUB-ok, hotelek találhatóak. A dugulás senkit sem kímél, legyen az cég, hotel vagy lakás ahol a mindennapjainkat töltjük. Nem számít neki, hogy hol laksz vagy mivel foglalkozol. A dugulásnak Budapest-en a 9. kerület sem lehet megmondani, hogy most ne! A helytelen használat és a rossz lejtés kiépítése oka a dugulásoknak. Ez ennyire egyszerű.

Van Budapest-en a 9. kerület duguláselhárító cég?

Természetesen van. A mi cégünk Budapesten minden egyes kerületben jelen van és dolgozik. Miért pont minket válasszál? Azért mert pár perc és ott is tudunk lenni a 9. kerület. Nem beszélve a 7 napos garanciánkról, amit minden munkánkra megadunk. Nem csak mi vagyunk duguláselhárítók a 9. kerület. Mi az amit mi nyújtani tudunk és más nem? Pl: több duguláselhárító szakember, több autó, több megbízható referencia.

Van lehetőség falbontás nélkül dugulást elhárítani a Budapest-en a 9. kerületben?

Természetesen van. Cégünknek fejlett gépei vannak amikhez nincs szükség falbontásra. Az ilyen gépek nagyon drágák így ha ilyen gépeket kell használnunk akkor a duguláselhárítás ára megnőhet. Erről minden estben telefonon a megbeszélés folyamán értesítjük a kedves ügyfelet. Viszont egy viszonylag magasabb költséggel sokkal jobban járhatunk mint pl: egy konyhának a teljes kibontásával. A 9. kerület bárhol pl: panel, pince, kávézó, kocsma stb.. lehet használni ezeket a duguláselhárító gépeket? Természetesen igen. A gépek kialakítás úgy van, hogy hordozhatók és strapabírók.

Duguláselhárítás 9. kerület: csak 30-60 perc és ott vagyunk:

Mivel cégünk székhelye Budapest-en van, ezért bármelyik kerületbe oda tudunk érni legkésőbb 1 órán belül.

Mit fognak tőlem kérdezni a telefonban, mire készüljek fel?

duguláselhárítás Budapest 9. kerület
 • Hol található a ház / lakás ahol a dugulás van? pl: Budapest 9. kerület.
 • Emeleten van? Ha igen akkor van lift a házban?
 • Kit kell keresnünk ha odaértünk?
 • Mi dugult el?
 • Mióta áll fen a dugulás?
 • Mivel volt eddig próbálkozva?
 • Más duguláselhárító próbálkozott már vele?
 • Lehet tudni, hogy milyen a lefolyók kiépítése, anyaga?
Akkor sem kell félni ha nem tudunk válaszolni a szakmai kérdésekre. A duguláselhárító szakember amint odaér a 9. kerület-be és megnézi a problémát, ő már tudni fogja mindenre a választ.

Kinek ajánljuk a kamerás csővizsgálatot Budapest-en a 9. kerületbe?

Abban az esetben ha a dugulás visszatérő és nem a helytelen használatból adódik. Ha nem miattunk dugul el havonta több alkalommal a rendszer akkor ott érdemes kamerázást végezni. A csatorna kamerázás a 9. kerületbe nem egy olcsó dolog, ez tény. Azonban ha havonta kiadunk 2-3 alkalommal 20 ezer forintot a duguláselhárításra akkor már érdemes csatorna kamerázást kérni. Mivel ezt egyszer kell kifizetni és megtudjuk azonnal, hogy van a dugulás okozója amit már könnyebben és olcsóbban ki tudunk javítani. Így hosszútávon ez az olcsóbb megoldás még itt is a 9. kerület.

Milyen árakon dolgozunk a 9. kerületbe?
Minimum ár: ennél nem lehet olcsóbb. Maximum ár: ennél nem lehet drágább csak extrém esetben.
Szolgáltatás Minimum ár Maximum ár
Wc duguláselhárítás
9. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Mosogató duguláselhárítás
9. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Kád duguláselhárítás
9. kerület
15.000 ft 35.000 ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
9. kerület
15.000 ft 35.000 ft

Tovább az összes szolgáltatásunk bemutatásához és áraihoz.

Amit mi nyújtani tudunk:

 • - 7 nap írásos duguláselhárítás garancia
 • - Nonstop készenlét (mint a tűzoltóknál vagy mentőknél)
 • - Telefonos segítségnyújtás 0-24
 • - 9. kerületi azonali segítségnyújtás


Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat