Duguláselhárítás Gyál FIX áron:

Duguláselhárítás Gyál | Sűrgősségi duguláselhárítás 06 (30) 450-5088 | Ha most hívsz és van szabad autónk / duguláselhárítónk éppen, akkor még ma 28.-(én/án) 14:24 órára oda tudunk érni. Duguláselhárítás árak
7 nap garancia
Egyre többen költöznek ki Gyálra, vagy annak környékére. Sokak által kedvelt város, hiszen folyamatosak a fejlesztések. A gyáli otthonokban azonban ugyanúgy fontos odafigyelni az esetlegesen bekövetkező dugulásokra. Az otthonokban egy-egy dugulás alkalmával borzalmas szagok terjengenek a lakásban és még az is előfordulhat, hogy a szépen felújított lakást elönti a szennyvíz. Ilyen makacs dugulásoknál érdemes azonnal szakember segítségét kérni.

A duguláselhárítás egy komoly szakma, amely odafigyelést és szakértelmet igényel. Sokan próbálkoznak meg a házi csodamódszerekkel, de azok valójában inkább megelőzésre alkalmasak. Ilyen a szódabikarbónás és a különböző vegyszeres duguláselhárítás. A csőgörény használatát sem javasoljuk azoknak, akik még életükben nem használták azt. Elég egy rossz mozdulat és a csőrendszerben máris kárt lehet tenni. A dugulások legtöbbször a konyhai mosogatóból vagy a WC-ből indulnak ki. Ezek azok a helyek, ahol a leggyakrabban találkozhatunk a dugulásokkal. A WC kagylókba nagyon sokszor kerülnek olyan tárgyak, amelyek egyáltalán nem odavalók, a mosogatóba pedig a háziasszonyok rendszeresen leöntik a felesleges olajat és zsiradékot.

A duguláselhárítás során profi gépparkunk segítségével minden dugulást képesek vagyunk elhárítani. Igény esetén kamerás csatornarendszer vizsgálatot is végzünk. Kézi és gépi spirálozással is dolgozunk, ez teljesen függ a dugulás fajtájától. Szükség esetén a szükséges zsírtalanítást is elvégezzük valamint vállaljuk a padló összefolyók duguláselhárítását is. Érdemes szakember segítségét igénybe venni és nem az otthoni módszerekkel próbálkozni. Megelőzéshez pedig a gél állagú vegyszereket részesítsük előnybe, hiszen azok kevésbé tapadnak meg a csövek falain.

Cégünk székhelye Budapest-en van de ez nem hátráltat bennünket, hogy itt is dolgozzunk: Gyál. Mi az amit érdemes tudni rólunk? Cégünk nem egyéni kisvállalkozókból áll és nem 1 ember dolgozik 0 – 24 –ben. Több duguláselhárító szakember, több autóval járja Pest megyét és segít megoldani a problémákat. Még 2010 előtt méteráron dolgoztunk de ezt már megszüntettük. Észrevettük, hogy a dugulások 99%-a az első 5 méteren van, amit 30 perc alatt meg tudunk oldani. A sok év tapasztalat arra sarkalt bennünket, hogy FIX áron dolgozzunk egész Pest megyében, mert ez jó a kedves ügyfélnek és könyebbség nekünk. Olcsóbb és nem kell colostokkal számolgatni a métereket mint ahogy sokan csinálják. FIX áron azaz ha azt mondjuk, hogy 20 ezer lesz a megbeszélés után, akkor annyi lesz. Nincs apelláta, mi így dolgozunk.

wc duguláselhárítás 0-24 Gyál

Mennyi garanciát vállalunk itt: Gyál?

A garancia nálunk természetes, minden elvégzett munkára 7 nap garanciát adunk. Hogy néz ez ki itt: Gyál PL: ha most elmennénk dugulást elhárítani ide: Gyál, akkor 1 órán belül odaérne az egyik duguláselhárítónk. Telefonon már részletesen át lett beszélve a probléma, így már úgy érkezett, hogy tudja mit kell csinálni. Miután végzett a dugulással (ami lehet 10 perc vagy 1 óra is) , mindent elmond amit tudni kell, hogy mi történt és mit kell csinálni a jövőben. Innentől kezdve jár a 7 nap garancia. Azaz pl: keddtől - keddig.

Miért mi vagyunk a legjobb duguláselhárító cég választás itt: Gyál?

  • Mert több szakemberünk van
  • Mert egész Pest megyében dolgozunk
  • Mert 7 nap garanciát adunk
  • Mert FIX áron dolgozunk
  • Mert számos referenciánk van, amit meg is mutatunk
  • Mert betartjuk a higiéniás szabályokat (nem csak komoly vírusos időszakokban)
  • Mert szeretjük azt, amit csinálunk
  • Mert 99,9%-ban nincsen ránk panasz
  • Mert a google térképen is csak jó értékeléseket kapunk
7 nap garancia

Meg tudjuk oldani a dugulást magunk is itt: Gyál?

Amennyiben a dugulás nem komoly, úgy természetesen! Elég sok házi praktika áll rendelkezésre, hogy otthon és olcsón megoldjuk a dugulást. Ezek a módszerek az esetek 50%-ban működnek is. Ilyenek a lefolyótisztítók, a kézi pumpák, házilag kevert szerek stb… Ha éppen, hogy csak de lefolyik még a víz, akkor mindenképpen érdemes ezeket kipróbálni.

Amennyiben a dugulás már olyan komoly, hogy nem folyik le semmi a lefolyóba akkor oda már felesleges bármilyen házi praktika. Miért? Azért mert, az oldószerek nem tudnak így eljutni a dugulás helyére. Így nem fogja tudni feloldani a dugulást. Ennek hatására, amikor mi kiérkezünk, és már benne van az oldószer a pl: wc-ben, mosogatóba stb… akkor munka során a savas hatás miatt égési sérüléseket is szerezhetünk. Ezért kérjük, hogyha már semmi sem folyik le a lefolyóba akkor ne próbálkozz házi praktikákkal.
Milyen ismert helyeken végeztünk már duguláselhárítást?
referencia háttér
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán (itt: Gyál) mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat