Duguláselhárítás Isaszeg FIX áron:

Duguláselhárítás Isaszeg | Sűrgősségi duguláselhárítás 06 (30) 450-5088 | Ha most hívsz és van szabad autónk / duguláselhárítónk éppen, akkor még ma 25.-(én/án) 16:45 órára oda tudunk érni. Duguláselhárítás árak
7 nap garancia
Isaszeg, Gödöllőtől nem messze és Budapesttől mintegy 30 kilométerre fekszik. A Gödöllői arborétum, a horgásztavak és a friss levegő igen sok családot vonz és sokan itt telepdnek le és alapítanak családot. Nagyon sok családi ház épül Isaszegen és a település évről-évre fejlődik. Az itt lakó családok általában a családi házakat részesítik előnyben. Sokan azonban nem tudják, hogy a házak állagát bizony óvni kell. Az állagmegóvásban fontos szerep jut a csatornák és csővezetékek rendszeres felülvizsgálata, illetve a dugulások azonnali elhárítása. Egy nem megfelelően kezelt dugulás nagyon nagy problémákat tud okozni. Az is elképzelhető, hogy a csőtörés következik be, pedig egy egyszerű száloptikás csatornavizsgálattal nagyon gyorsan fel lehetett volna mérni a problémát.

Sokszor az is gondot okoz, hogy a házi módszereket teljes palettáját felvonultatják a családok, mit sem törődve azzal, hogy esetleg nagyobb bajt is okoznak. Az vegyszerek és a szódabikarbónás valamint pumpás duguláselhárítás egy-egy próba erejéig jó lehet, de ha makacsabb dugulásról van szó, akkor időben kell szakembert hívni. A duguláselhárítás egy komoly szakma és csak profi gépparkkal lehet bontás nélküli munkát végezni.

Szakértő csapatunk nagyon gyorsan a helyszínre és azonnal megkezdi a csatorna vizsgálatot, amelyet egy száloptikás videórendszerrel végzünk el. A száloptika segítségével feltárjuk a hibát, sőt még annak helyét is. A Woma magasnyomású mosóval nagyon gyorsan kitisztítjuk a dugulást, igény esetén a különféle fejek segítenek eloszlatni a csőben lévő dugulásokat. Érdemes a profi módszer mellett dönteni, hiszen így felesleges költségek nélkül is megoldható a dugulások elhárítása.

Cégünk székhelye Budapest-en van de ez nem hátráltat bennünket, hogy itt is dolgozzunk: Isaszeg. Mi az amit érdemes tudni rólunk? Cégünk nem egyéni kisvállalkozókból áll és nem 1 ember dolgozik 0 – 24 –ben. Több duguláselhárító szakember, több autóval járja Pest megyét és segít megoldani a problémákat. Még 2010 előtt méteráron dolgoztunk de ezt már megszüntettük. Észrevettük, hogy a dugulások 99%-a az első 5 méteren van, amit 30 perc alatt meg tudunk oldani. A sok év tapasztalat arra sarkalt bennünket, hogy FIX áron dolgozzunk egész Pest megyében, mert ez jó a kedves ügyfélnek és könyebbség nekünk. Olcsóbb és nem kell colostokkal számolgatni a métereket mint ahogy sokan csinálják. FIX áron azaz ha azt mondjuk, hogy 20 ezer lesz a megbeszélés után, akkor annyi lesz. Nincs apelláta, mi így dolgozunk.

wc duguláselhárítás 0-24 Isaszeg

Mennyi garanciát vállalunk itt: Isaszeg?

A garancia nálunk természetes, minden elvégzett munkára 7 nap garanciát adunk. Hogy néz ez ki itt: Isaszeg PL: ha most elmennénk dugulást elhárítani ide: Isaszeg, akkor 1 órán belül odaérne az egyik duguláselhárítónk. Telefonon már részletesen át lett beszélve a probléma, így már úgy érkezett, hogy tudja mit kell csinálni. Miután végzett a dugulással (ami lehet 10 perc vagy 1 óra is) , mindent elmond amit tudni kell, hogy mi történt és mit kell csinálni a jövőben. Innentől kezdve jár a 7 nap garancia. Azaz pl: keddtől - keddig.

Miért mi vagyunk a legjobb duguláselhárító cég választás itt: Isaszeg?

  • Mert több szakemberünk van
  • Mert egész Pest megyében dolgozunk
  • Mert 7 nap garanciát adunk
  • Mert FIX áron dolgozunk
  • Mert számos referenciánk van, amit meg is mutatunk
  • Mert betartjuk a higiéniás szabályokat (nem csak komoly vírusos időszakokban)
  • Mert szeretjük azt, amit csinálunk
  • Mert 99,9%-ban nincsen ránk panasz
  • Mert a google térképen is csak jó értékeléseket kapunk
7 nap garancia

Meg tudjuk oldani a dugulást magunk is itt: Isaszeg?

Amennyiben a dugulás nem komoly, úgy természetesen! Elég sok házi praktika áll rendelkezésre, hogy otthon és olcsón megoldjuk a dugulást. Ezek a módszerek az esetek 50%-ban működnek is. Ilyenek a lefolyótisztítók, a kézi pumpák, házilag kevert szerek stb… Ha éppen, hogy csak de lefolyik még a víz, akkor mindenképpen érdemes ezeket kipróbálni.

Amennyiben a dugulás már olyan komoly, hogy nem folyik le semmi a lefolyóba akkor oda már felesleges bármilyen házi praktika. Miért? Azért mert, az oldószerek nem tudnak így eljutni a dugulás helyére. Így nem fogja tudni feloldani a dugulást. Ennek hatására, amikor mi kiérkezünk, és már benne van az oldószer a pl: wc-ben, mosogatóba stb… akkor munka során a savas hatás miatt égési sérüléseket is szerezhetünk. Ezért kérjük, hogyha már semmi sem folyik le a lefolyóba akkor ne próbálkozz házi praktikákkal.
Milyen ismert helyeken végeztünk már duguláselhárítást?
referencia háttér
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán (itt: Isaszeg) mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat