Duguláselhárítás Kerepestarcsa FIX áron:

Duguláselhárítás Kerepestarcsa | Sűrgősségi duguláselhárítás 06 (30) 450-5088 | Ha most hívsz és van szabad autónk / duguláselhárítónk éppen, akkor még ma 01.-(én/án) 02:37 órára oda tudunk érni. Duguláselhárítás árak
7 nap garancia
Kerepestarcsa, Gödöllő közvetlen szomszédságában fekszik és közel 12 000 fős a lakossága. A 20. század második felétől Kerepestarcsa fejlődésnek indult és a nyaralósi és a klenovai városrészeken számtalan új ingatlan épült. A lakosság nagy része Budapesten dolgozik. A családi házaknál egy dologra azonban érdemes odafigyelni, ez pedig a csőrendszerekben bekövetkező dugulások. Sokan nem veszik komolyan ezt és egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy megelőzzék a bajt. A wc csészékbe oda nem illő dolgok kerülnek, a mosdóba és a zuhanyzóba a hajszálak és a borotválkozóhab okozhat fennakadásokat. A dugulások megelőzésére érdemes a különféle háztartási boltokban is kapható gél állagú szereket bevetni, vagy olyan illatosítót vásárolni, amely egyúttal a dugulásokat is némiképp kordában tartja.

Amikor úgy látjuk, hogy lassabban megy le a víz a lefolyókban akkor érdemes már a duguláselhárítás gondolatát fontolgatni. Először általában a lakás egyik felén kezdődik a dugulás, mondjuk a mosogatónál és utána egyik napról, vagy óráról órára arra eszmélünk, hogy bizony a kádban is nehézkesen folyik le a víz. Ilyenkor szokták a házi praktikákat elővenni a háztulajdonosok. Ezzel semmi gond nincsen, de nem érdemes túlzásba vinni, hiszen nagyobb kárt okozhatunk, mint gondolnánk. Érdemes szakképzett duguláselhárító csapathoz fordulni.

Cégünk mindenféle dugulással könnyedén megbirkózik, hiszen profi csapatunk és gépparkunk a lakosság rendelkezésére áll. A helyszínre igyekszünk a legrövidebb időn belül kiérkezni. Szolgáltatásaink között elérhető a csőkamerás vizsgálat, a woma nagynyomású tisztítás, az automata és az elektromos csőgörény is. Mindenkit egy dolog érdekel még a munka kezdetén, hogy mennyibe fog kerülni a duguláselhárítás. Természetesen vannak fix árak, de azt nagyon nehéz megjósolni, hogy melyik módszer lesz adott helyzetben az ideális. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az összes dugulást megszüntessük az adott lakóegységben.

Cégünk székhelye Budapest-en van de ez nem hátráltat bennünket, hogy itt is dolgozzunk: Kerepestarcsa. Mi az amit érdemes tudni rólunk? Cégünk nem egyéni kisvállalkozókból áll és nem 1 ember dolgozik 0 – 24 –ben. Több duguláselhárító szakember, több autóval járja Pest megyét és segít megoldani a problémákat. Még 2010 előtt méteráron dolgoztunk de ezt már megszüntettük. Észrevettük, hogy a dugulások 99%-a az első 5 méteren van, amit 30 perc alatt meg tudunk oldani. A sok év tapasztalat arra sarkalt bennünket, hogy FIX áron dolgozzunk egész Pest megyében, mert ez jó a kedves ügyfélnek és könyebbség nekünk. Olcsóbb és nem kell colostokkal számolgatni a métereket mint ahogy sokan csinálják. FIX áron azaz ha azt mondjuk, hogy 20 ezer lesz a megbeszélés után, akkor annyi lesz. Nincs apelláta, mi így dolgozunk.

wc duguláselhárítás 0-24 Kerepestarcsa

Mennyi garanciát vállalunk itt: Kerepestarcsa?

A garancia nálunk természetes, minden elvégzett munkára 7 nap garanciát adunk. Hogy néz ez ki itt: Kerepestarcsa PL: ha most elmennénk dugulást elhárítani ide: Kerepestarcsa, akkor 1 órán belül odaérne az egyik duguláselhárítónk. Telefonon már részletesen át lett beszélve a probléma, így már úgy érkezett, hogy tudja mit kell csinálni. Miután végzett a dugulással (ami lehet 10 perc vagy 1 óra is) , mindent elmond amit tudni kell, hogy mi történt és mit kell csinálni a jövőben. Innentől kezdve jár a 7 nap garancia. Azaz pl: keddtől - keddig.

Miért mi vagyunk a legjobb duguláselhárító cég választás itt: Kerepestarcsa?

  • Mert több szakemberünk van
  • Mert egész Pest megyében dolgozunk
  • Mert 7 nap garanciát adunk
  • Mert FIX áron dolgozunk
  • Mert számos referenciánk van, amit meg is mutatunk
  • Mert betartjuk a higiéniás szabályokat (nem csak komoly vírusos időszakokban)
  • Mert szeretjük azt, amit csinálunk
  • Mert 99,9%-ban nincsen ránk panasz
  • Mert a google térképen is csak jó értékeléseket kapunk
7 nap garancia

Meg tudjuk oldani a dugulást magunk is itt: Kerepestarcsa?

Amennyiben a dugulás nem komoly, úgy természetesen! Elég sok házi praktika áll rendelkezésre, hogy otthon és olcsón megoldjuk a dugulást. Ezek a módszerek az esetek 50%-ban működnek is. Ilyenek a lefolyótisztítók, a kézi pumpák, házilag kevert szerek stb… Ha éppen, hogy csak de lefolyik még a víz, akkor mindenképpen érdemes ezeket kipróbálni.

Amennyiben a dugulás már olyan komoly, hogy nem folyik le semmi a lefolyóba akkor oda már felesleges bármilyen házi praktika. Miért? Azért mert, az oldószerek nem tudnak így eljutni a dugulás helyére. Így nem fogja tudni feloldani a dugulást. Ennek hatására, amikor mi kiérkezünk, és már benne van az oldószer a pl: wc-ben, mosogatóba stb… akkor munka során a savas hatás miatt égési sérüléseket is szerezhetünk. Ezért kérjük, hogyha már semmi sem folyik le a lefolyóba akkor ne próbálkozz házi praktikákkal.
Milyen ismert helyeken végeztünk már duguláselhárítást?
referencia háttér
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán (itt: Kerepestarcsa) mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat