Duguláselhárítás Mogyoród FIX áron:

Duguláselhárítás Mogyoród | Sűrgősségi duguláselhárítás 06 (30) 450-5088 | Ha most hívsz és van szabad autónk / duguláselhárítónk éppen, akkor még ma 28.-(én/án) 14:16 órára oda tudunk érni. Duguláselhárítás árak
7 nap garancia
Mogyoród többek számára is a Hungaroringről ismert. Minden nyáron a pálya mellett fekvő település turistákkal telik meg. Erre az időszakra minden vendéglátónak fel kell készülnie. Bizonyára sokak számára lenne kellemetlen, ha egy egész szezont ki kellene hagynia, mert a házban teljes a dugulás és az apartmanrész teljesen alkalmatlan a vendégek fogadására. Ilyenkor hatalmas bevételtől lehet elesni, hiszen ezen a környéken ez számít szezonnak. A dugulásokat már jó előre érezni lehet, hiszen borzalmas szag kezd el terjengeni az ingatlanban, illetve a lefolyókba nem folyik le olyan gyorsan a víz. Ilyenkor érdemes szakembert hívni, hiszen a dugulás több helyen is lehet, és sok minden okozhatja. Szakértő csapatunk 24 órában áll mindenki rendelkezésére, így érdemes inkább kihívni munkatársainkat, mint egyedül neki állni a dugulás elhárításának.

Sokan úgy gondolják, hogy a dugulásokat otthoni módszerekkel is meg lehet szüntetni, de ez sokszor tévesnek bizonyul. Leginkább a megelőzésben jók a házi praktikák, hiszen ha hetente egy alkalommal használjuk a szódabikarbónás vagy a gél állagú módszert, akkor biztosak lehetünk abban, hogy sokkal kevesebb alkalommal kell, éves szinten a teljes dugulással számolni. Az otthonokban legtöbbször a mosdókagylónál és a konyhai mosogatónál keletkezik dugulás. A konyhában a háziasszonyok sokszor figyelmetlenek és ételmaradékok mennek le a csőrendszerbe, sőt sokan az elhasznált olajat is ide öntik. Mi a helyszínre érkezve azonnal felmérjük a problémát, és ha könnyedebb dugulásról van, szó a csőgörénnyel megpróbáljuk elhárítani a bajt, ha ez nem jár sikerrel, akkor akár a nagynyomású mosót is bevetjük, ami a teljes dugulást megszünteti. Aki igényt tart rá és persze sokszor javasoljuk is, egy videókamerás csatornavizsgálatot is szívesen elvégzünk. A dvd-re felvett anyagot visszanézzük és máris pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy pontosan hol a probléma és mi okozza a dugulást.

Cégünk székhelye Budapest-en van de ez nem hátráltat bennünket, hogy itt is dolgozzunk: Mogyoród. Mi az amit érdemes tudni rólunk? Cégünk nem egyéni kisvállalkozókból áll és nem 1 ember dolgozik 0 – 24 –ben. Több duguláselhárító szakember, több autóval járja Pest megyét és segít megoldani a problémákat. Még 2010 előtt méteráron dolgoztunk de ezt már megszüntettük. Észrevettük, hogy a dugulások 99%-a az első 5 méteren van, amit 30 perc alatt meg tudunk oldani. A sok év tapasztalat arra sarkalt bennünket, hogy FIX áron dolgozzunk egész Pest megyében, mert ez jó a kedves ügyfélnek és könyebbség nekünk. Olcsóbb és nem kell colostokkal számolgatni a métereket mint ahogy sokan csinálják. FIX áron azaz ha azt mondjuk, hogy 20 ezer lesz a megbeszélés után, akkor annyi lesz. Nincs apelláta, mi így dolgozunk.

wc duguláselhárítás 0-24 Mogyoród

Mennyi garanciát vállalunk itt: Mogyoród?

A garancia nálunk természetes, minden elvégzett munkára 7 nap garanciát adunk. Hogy néz ez ki itt: Mogyoród PL: ha most elmennénk dugulást elhárítani ide: Mogyoród, akkor 1 órán belül odaérne az egyik duguláselhárítónk. Telefonon már részletesen át lett beszélve a probléma, így már úgy érkezett, hogy tudja mit kell csinálni. Miután végzett a dugulással (ami lehet 10 perc vagy 1 óra is) , mindent elmond amit tudni kell, hogy mi történt és mit kell csinálni a jövőben. Innentől kezdve jár a 7 nap garancia. Azaz pl: keddtől - keddig.

Miért mi vagyunk a legjobb duguláselhárító cég választás itt: Mogyoród?

  • Mert több szakemberünk van
  • Mert egész Pest megyében dolgozunk
  • Mert 7 nap garanciát adunk
  • Mert FIX áron dolgozunk
  • Mert számos referenciánk van, amit meg is mutatunk
  • Mert betartjuk a higiéniás szabályokat (nem csak komoly vírusos időszakokban)
  • Mert szeretjük azt, amit csinálunk
  • Mert 99,9%-ban nincsen ránk panasz
  • Mert a google térképen is csak jó értékeléseket kapunk
7 nap garancia

Meg tudjuk oldani a dugulást magunk is itt: Mogyoród?

Amennyiben a dugulás nem komoly, úgy természetesen! Elég sok házi praktika áll rendelkezésre, hogy otthon és olcsón megoldjuk a dugulást. Ezek a módszerek az esetek 50%-ban működnek is. Ilyenek a lefolyótisztítók, a kézi pumpák, házilag kevert szerek stb… Ha éppen, hogy csak de lefolyik még a víz, akkor mindenképpen érdemes ezeket kipróbálni.

Amennyiben a dugulás már olyan komoly, hogy nem folyik le semmi a lefolyóba akkor oda már felesleges bármilyen házi praktika. Miért? Azért mert, az oldószerek nem tudnak így eljutni a dugulás helyére. Így nem fogja tudni feloldani a dugulást. Ennek hatására, amikor mi kiérkezünk, és már benne van az oldószer a pl: wc-ben, mosogatóba stb… akkor munka során a savas hatás miatt égési sérüléseket is szerezhetünk. Ezért kérjük, hogyha már semmi sem folyik le a lefolyóba akkor ne próbálkozz házi praktikákkal.
Milyen ismert helyeken végeztünk már duguláselhárítást?
referencia háttér
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán (itt: Mogyoród) mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat