• Megvalósítható házi megoldással a padlóösszefolyó duguláselhárítás?

  Megvalósítható házi megoldással a padlóösszefolyó duguláselhárítás?

  Amennyiben a dugulás a hajlatban jelentkezik, viszonylag egyszerű a dolgunk. Nem kell mást tennünk, mint óvatosan felszedni a rácsot, majd gumikesztyű segítségével eltávolítanunk a szennyeződéseket. Mindez nem éppen egy kellemes munka, ugyanakkor hatékony.

  Tovább...
 • Hogyan valósítható meg a duguláselhárítás házi praktikákkal?

  Hogyan valósítható meg a duguláselhárítás házi praktikákkal?

  Ha dugulás lép fel valamelyik vizes helyiségben, a szakember felkeresése előtt érdemes megpróbálkoznunk néhány jól bevált házi módszerrel. Ezek kivétel nélkül, a leleményes háziasszonyok több évtizedre visszanyúló tapasztalatait veszik alapul.

  Tovább...
 • Borzasztó szag jön a lefolyóból, miért? Mit tehetek ellene?

  Borzasztó szag jön a lefolyóból, miért? Mit tehetek ellene?

  Az otthonunk légterében terjengő lefolyó szag elég kellemetlen tud lenni, a legtöbben ilyenkor nyomozásba kezdünk, mi árasztja magából a bűzt. Viszonylag könnyű dolgunk van akkor, ha a szag mellett egyéb árulkodó jeleket is találunk: ilyen lehet például a vezetékekből visszaáramló víz.

  Tovább...
 • Csatornaszag a lakásban – hogyan lehet megszüntetni?

  Csatornaszag a lakásban – hogyan lehet megszüntetni?

  A lakásokban megjelenő csatornaszag amellett, hogy rendkívül kellemetlen tud lenni, számos problémára hívhatja fel a figyelmünket. A bűz forrása általában valamelyik vizes helyiségben található lefolyó, így első körben ezek átvizsgálása szükséges. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, mi okozhatja a szagokat, és mivel lehet ezeket megszüntetni.

  Tovább...
 • Mekkora a szennyvízcsatorna ideális lejtése?

  Mekkora a szennyvízcsatorna ideális lejtése?

  A szennyvíz elvezetése a történelem során mindig is nagy kihívások elé állította a társadalmakat. A szennyvízcsatorna közel egyidős az emberi civilizációval, a régészeti leletek tanúsága szerint már az ókori népeknél is megfigyelhetők kezdetleges rendszerek.

  Tovább...
 • WC csésze beszerelése – hogyan kell?

  WC csésze beszerelése – hogyan kell?

  A WC csésze beszelése nem bonyolult feladat, némi kézügyességgel akár magunk is nekiállhatunk a munka elvégzésének. Ahhoz viszont, hogy a művelet során elkerüljük a hibákat, érdemes néhány alapvető fogalommal tisztában lennünk.

  Tovább...
 • Eldugult a WC, mit tehetek?

  Eldugult a WC, mit tehetek?

  A wc-ben a folyamatos használat miatt rendszeresen alakulhatnak ki különböző mértékű dugulások. Mielőtt azonban szakembert hívnánk, néhány egyszerű praktika segítségével magunk is megpróbálhatjuk megoldani a kellemetlen gondokat. Az alábbi bejegyzésben bemutatjuk a leggyakoribb kiváltó okokat, illetve tippeket adunk a sikeres házi duguláselhárításhoz.

  Tovább...
 • Mosogató dugulás vegyszeres tisztítása

  Mosogató dugulás vegyszeres tisztítása

  A konyhai mosogatónál jelentkező dugulások sok kellemetlenséget tudnak okozni. Bár némi odafigyeléssel és rendszeres karbantartással jelentősen csökkenthetjük a probléma kialakulásának lehetőségét, olykor mégis előfordulhatnak gondok.

  Tovább...
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat