• A duguláselhárítás megoldható házilag, vagy szakember szükséges hozzá?

  A duguláselhárítás megoldható házilag, vagy szakember szükséges hozzá?

  A dugulások hátterében rengeteg tényező állhat. Gyakoriak például a csövekben megülő zsíros ételdarabkák, a kozmetikai termékek maradványai, a hajcsomók és az egyéb szennyeződések. Ezek mellett ritkábban, de a nem jól kiépített rendszer is előidézhet lerakódásokat. A probléma a kültéri és beltéri csatornák esetében egyaránt kialakulhat.

  Tovább...
 • Milyen ma is vásárolható erős lefolyótisztítók léteznek és hol?

  Milyen ma is vásárolható erős lefolyótisztítók léteznek és hol?

  Az otthonunk lefolyóiban bármikor előfordulhatnak olyan kisebb dugulások, amelyek nem feltétlenül igényelnek szakértő segítséget. Ezek a legtöbb esetben a hétköznapi használatból adódnak. A konyhában gyakoriak például a zsíros lerakódások, a fürdőben pedig általában a hajcsomók szoktak akadályokat képezni a rendszerben. Ilyenkor jönnek jól a különféle bolti lefolyótisztító szerek.

  Tovább...
 • Mire jó a flexibilis lefolyócső?

  Mire jó a flexibilis lefolyócső?

  Bár a szerelők többsége még mindig a hagyományos szifonokat részesíti előnyben, némely esetben a flexibilis lefolyócső alkalmazása is jó megoldásokat kínálhat. Mivel viszonylag könnyű felszerelni, bárki nekiállhat a munkának.

  Tovább...
 • Duguláselhárítást előidéző okok és megoldásaik otthon

  Duguláselhárítást előidéző okok és megoldásaik otthon

  Az otthonunk lefolyóiban gyakran léphetnek fel kellemetlen dugulások. Ezek megszüntetéséhez azonban nem mindig kell szakembert fogadnunk, néhány egyszerű praktika segítségével magunk is megpróbálhatjuk orvosolni a gondokat. A házi módszerek általában semmilyen szaktudást nem igényelnek tőlünk, a szükséges eszközök pedig majdnem minden háztartásban felellhetők.

  Tovább...
 • Milyen duguláselhárító eszközök, gépek vannak?

  Milyen duguláselhárító eszközök, gépek vannak?

  A háztartásokban gyakran fordulnak elő kisebb-nagyobb dugulások. Ezek egy része az otthon előállított vagy a boltban vásárolt lefolyótisztító szerekkel könnyedén feloldhatók. A makacsabb lerakódások megszüntetéséhez azonban speciális duguláselhárító eszközök és gépek használatára van szükség.

  Tovább...
 • Honnan tudom, hogy csatorna duguláselhárításra van szükségem?

  Honnan tudom, hogy csatorna duguláselhárításra van szükségem?

  Az otthon lefolyóiban a legváratlanabb helyzetekben fordulhatnak elő dugulások. Különösen sok kellemetlenséget tudnak okozni, ha a reggeli készülődés alatt, vagy egyéb sürgős szituációkban kell szembesülnünk a problémával. A csatorna dugulás hátterében számos, teljesen hétköznapi tényező állhat, melyeket elsősorban a lefolyó használatának jellege határoz meg.

  Tovább...
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás: miért dugulhat el a padlóösszefolyó?

  Padlóösszefolyó duguláselhárítás: miért dugulhat el a padlóösszefolyó?

  A padlóösszefolyó általában csak akkor kerül a figyelem középpontjába, ha a fürdőszoba burkolatára valami oknál fogva jelentősebb mennyiségű víz kerül. Ezt okozhatja egy meghibásodott mosógép, egy felborított felmosó vödör vagy akár egy túleresztett fürdőkád is.

  Tovább...
 • Zuhanytálca duguláselhárítás: mi lehet a zuhanytálca dugulásának oka?

  Zuhanytálca duguláselhárítás: mi lehet a zuhanytálca dugulásának oka?

  Bár a zuhanyzás története egyidős az emberi civilizáció megszületésével, a kabinok széleskörű elterjedésére egészen a 20. század második feléig várni kellett.

  Tovább...
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat