Mennyibe kerül egy duguláselhárítás?


Figyelem! Egy munkának az ára, az nagyon sok mindentől függ. Előre megmondani LEHETETLEN, hogy mennyi lesz a végösszeg. Amint kiért a vízvezeték szerelőnk, ő tud ott a probléma súlyossága alapján egy végösszeget megadni. Azt meg tudjuk mondani, hogy mik azok az árak amik elfordulnak. Lentebb látható, hogy milyen átlagárak szoktak lenni Budapesten és környékén.

bankkártyás fizetés
Kérjük a bankkártyás fizetést előre jelezd felénk, ha ezt választod!
Megnevezés Összeg Garancia Kiszállási idő Egyéb tudnivaló
Wc duguláselhárítás Átlagosan 18.000 ft szokott lenni egy wc duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Wc duguláselhárítás. Ez az átlagos ár a wc duguláselhárításra vonatkozik. Amennyiben a probléma mélyebben van, úgy az már fővezetéknek számít és a fővezeték duguláselhárítás vonatkozik rá.
Mosogató duguláselhárítás Átlagosan 18.000 ft szokott lenni egy mosogató duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Mosogató duguláselhárítás. -
Kád, mosdó, piszoár, zuhanyzó Átlagosan 13.000 ft szokott lenni egy fűrdőszobai duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Fűrdőszobai duguláselhárítás. -
Fő vezeték duguláselhárítás Átlagosan 22.000 ft szokott lenni egy fővezeték duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Mosogató duguláselhárítás. -
Padlóösszefolyó duguláselhárítás Átlagosan 18.000 ft szokott lenni egy padlóösszefolyó duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Padlóösszefolyó duguláselhárítás. -
Gerinc vezeték duguláselhárítás Átlagosan 23.000 ft szokott lenni egy gericvezeték duguláselhárítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Gerinc vezeték duguláselhárítás. -
Kamerás csővizsgálat Átlagosan 14.000 ft szokott lenni egy kamerás csővizsgálat. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! amerás csővizsgálat. A felvételt pendrive-on tudjuk a megrendelőnek biztosítani.
Csatornatisztítás Átlagosan 23.000 ft szokott lenni egy csatornatisztítás. A pontos végösszeg azonban dugulás / probléma mértékétől is függ. 7 nap Budapesten azonnal! Csatornatisztítás. -
Bojler javítás, csere A bojler szerelést külön erre a célra kialakított weboldalunkon tudja megtekinteni: Bojler szerelő árak

Figyelem! Ezek az árak a járulékos költségeket NEM tartalmazzák csak a szolgáltatás átlag díját!!!
A következő problémákra nem tudunk becsült árat mondani, mivel túl sok a változó: nyomvonal meghatározás, csőtörés helyreállítás, csőtörés műszeres bemérése, a listában nem szereplő problémák. Ezekben az esetekben kérjük töltse ki az ajánlatkérés ürlapunkat és pár órán belül, megadjuk a becseült árat.

Az otthonunk lefolyórendszerének tökéletesen működéséhez rendszeres karbantartási munkálatokra van szükség. A szennyeződések ugyanis gyakran észrevétlenül rakódnak le a csöveken, komoly dugulásokat idézve elő.

Annak ellenére, hogy az akadályok felhalmozódásának elég konkrét jelei vannak, például lassabban kezd lefolyni a víz, a probléma megoldását sokszor a végletekig elhúzzuk. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne már az elején hozzálátni a tisztításhoz?

A házi módszerek egy ideig hatásosnak tűnhetnek, de nem mindig képesek maradéktalanul megszabadítani a csöveket a szennyeződésektől. Ebből kifolyólag érdemes szakembert hívnunk a rendszeres karbantartás elvégzéséhez.

Ebben a bejegyzésben azt tekintjük át, hogy mennyi az átlagos duguláselhárítás ár az országban. Megnézzük a budapesti, a vidéki nagyvárosok, illetve a kisebb települések árait is.

Mi okozhat dugulást?

Mielőtt rátérnénk az árakra, érdemes néhány gondolatban megemlíteni azokat az okokat, amelyek a dugulásért felelősek. Az akadályok képződésének számtalan előzménye lehet. A legtöbb esetben az alábbi befolyásoló tényezőkkel számolhatunk:
 • Vegyszerek: a konyhai és a fürdőszobai tisztítószerek egyaránt okozhatnak dugulást a lefolyókban. A hozzájuk kevert sűrűbb adalékanyagok idővel szilárdabb szerkezetűvé válhatnak, és megtapadhatnak a csövek falán.
 • Kozmetikai termékek: A balzsamok, samponok és tusfürdők bizonyos idő elteltével megülhetnek a lefolyókban, folyamatosan növekvő akadályt alkotva.
 • Egyéb anyagok: A kávézacc, az ételmaradék, a WC papír guriga, a hajcsomók, valamint a zsíros ételszennyeződések a dugulás leggyakoribb kiváltó okai közé tartoznak.
 • Kültéri szennyeződések: A ház külső területein leginkább az esőcsatorna szokott gondokat okozni. Falevelek, ágak és egyéb tárgyak kerülhetnek bele.

Milyen duguláselhárítási árakkal számolhatunk Budapesten?

Mivel a duguláselhárítás közben rengeteg olyan nehézség adódhat, amely kreatív ötletek és egyedi munkamódszerek alkalmazását kívánja meg a szakembertől, a duguláselhárítás ár nincs kőbe vésve. Egyes cégek csak körülbelüli összegeket közölnek, ehhez jöhet még a kiszállási díj és a hétvégi felár is.

Ha duguláselhárításra van szükségünk, a fővárosban és annak környékén az alábbi árazásokkal találkozhatunk:
A lentebb feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek! Átlagosan ilyen árakon mozog egy duguláselhárítás (tálbázat). Az árat azután tudjuk megmondani, miután tudjuk mi a pontos probléma. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-ben és közel biztos FIX árat tudunk mondani a problémád megoldására.
 • Kád vezeték, kézmosó, zuhanytálca lefolyó duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Mosogató duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Piszoár duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • WC duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Darálós WC duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Strang és ejtővezeték duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Ereszcsatorna duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Udvari gerincvezeték duguláselhárítás ára: 20 000-35 000 forint
 • Womás duguláselhárítás, csatornatisztítás duguláselhárítás ára: 20 000-45 000 forint
A szolgáltatás ára a gyorsaságától és az igénybevételének időpontjától függően változhat. Ünnepnapokon például általában magasabb lehet az összeg, ezért mielőtt szakembert hívnánk, mindenképpen érdemes tájékozódni a lehetséges díjakról.

Mennyi a duguláselhárítás ár a nagyvárosokban?

A megyeszékhelyeken a budapesti árakhoz képest némileg kedvezőbb díjazások vannak, bár ezek mértékét a város elhelyezkedése nagyban befolyásolni tudja. A nyugati központokra jellemző, hogy a munkaerő nagyrésze elsődlegesen Ausztriában vállal munkát, így a duguláselhárításokat csak hosszabb időre és magasabb árakkal tudják biztosítani. Ráadásul ezekben a városokban a gyorsan elérhető szerelők olykor nem rendelkeznek megfelelő kompetenciákkal és gépekkel, amelyek szükségesek lennének a munka elvégzéséhez.

Amennyiben valamelyik megyei jogú városban élünk, a következő duguláselhárítás ár tételekre számíthatunk:
A lentebb feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek! Átlagosan ilyen árakon mozog egy duguláselhárítás (tálbázat). Az árat azután tudjuk megmondani, miután tudjuk mi a pontos probléma. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-ben és közel biztos FIX árat tudunk mondani a problémád megoldására.
 • Kád vezeték, kézmosó, zuhanytálca lefolyó duguláselhárítás ára: 15 000-30 000 forint
 • Mosogató duguláselhárítás ára: 15 000-30 000 forint
 • Padló lefolyó duguláselhárítás ára: 15 000-25 000
 • Piszoár duguláselhárítás ára: 15 000-25 000 forint
 • WC duguláselhárítás ára: 15 000-30 000 forint
 • Darálós WC duguláselhárítás ára: 15 000-25 000 forint
 • Strang és ejtővezeték duguláselhárítás ára: 12 000-25 000 forint
 • Ereszcsatorna duguláselhárítás ára: 15 000-24 000 forint
 • Udvari gerincvezeték duguláselhárítás ára: 14 000-25 000 forint
 • Womás duguláselhárítás, csatornatisztítás duguláselhárítás ára: 17 000-25 000 forint
Az olyan országrészeken, ahol sok cég vállal hasonló munkát, a verseny hatása az árakon is megfigyelhető.

Duguláselhárítás ár a vidéki kisvárosokban

A kisvárosokban és a falvakban, ahol majdnem mindenki ismeri egymást, csak egy-két mesteremberrel találkozni, akik sokszor sajátos árazással dolgoznak.

Mivel a legtöbb vidéki szakember nem rendelkezik weboldallal, információk hiányában csak hozzávetőleges árakkal lehet kalkulálni. Összeségében elmondható, hogy a díjak követik a megyeszékhelyek mintáját, ugyanakkor alacsonyabb és magasabb árak egyaránt előfordulhatnak. Ez főleg abból adódik, hogy a kis közösségekben élő emberek szívesebben fizetnek a jól ismert mestereknek, mint az ismeretleneknek. Éppen ezért az új cégeknek nehéz mellettük versenybe szállni.

Összefoglalás

Ha jó szakembert szeretnénk felfogadni, érdemes nem csak a duguláselhárítás ár alapján meghozni a döntés, hiszen az olcsó díj nem mindig jelent precizitást. Az anyagi kiadás mellett fontos például, hogy az adott mester milyen gyorsan elérhető, illetve, vállal-e garanciát az elvégzett munka után. Sőt, a referenciák és a megrendelői vélemények sem elhanyagolhatók, így bármilyen sürgős is a helyzet, megéri egy kis időt szánnunk a kutatásra és a megbeszélés sem maradhat el!

A fenti jótanácsok betartásával olyan megbízható szakembert találhatunk, aki valóban hasznos segítséget nyújthat a kellemetlen problémák megoldására.

Vízvezeték szerelés áraink:

Vízvezeték szerelés: 06 (70) 234 - 2000
Sűrgősségi (0 - 24)-ben hívható szám!
Az árak tájékoztató jellegüek, telefonon amint minden kérdésünkre választ kapunk az után tudunk pontos árat mondani. Vízvezeték szerelés gyorsszolgálat 0-24 Budapest-en és Pest megye összes településén!

Radiátor csere
14.000 FT - tól
Sarokszelep csere
6.000 FT - tól
Fürdőkád csere
23.000 FT - tól
Bojler csere
12.000 FT - tól
Wc tartály javítás
6.000 FT - tól
Csaptelep csere
10.000 FT - tól
Wc csésze csere
10.000 FT - tól
Mosdó csere
10.000 FT - tól
Szifon csere
7.000 FT - tól
Zuhanykabin csere
18.000 FT - tól
Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítása
10.000 FT - tól
Vízvezeték kiépítés
Telefon vagy e-mailes egyeztetés szükséges az ár megállapításához
Csőtörés
Telefon vagy e-mailes egyeztetés szükséges az ár megállapításához
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat