Fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás: a bűz is megszüntethető segítségével!
A padló szifonból áradó bűz rendkívül kellemetlen, hiszen a higiénia hiányának érzetét keltheti. Ma már léteznek olyan korszerű padlószifonok, amelyek esetében egy bűzelzáró golyó biztosítja a szagok helyiségbe történő visszajutását. Sokszor azonban olyan megoldásról van szó, mely nincs összekötve a kád vagy a mosdó vízrendszerével, és pusztán a fürdés közben padlóra kerülő víz elvezetését célozza a padló összefolyó. Ilyenkor nem ritka, hogy vízutánpótlás hiányában kiszárad az összefolyó, és a csatornaszag így vissza tud jutni a helyiségbe. A duguláselhárítás mellett a másik fontos feladat ennek megakadályozása, hiszen ezen a fürdőszoba kényelmes és komfortos használata múlhat. Ha a megemelkedik a víz a szifonban, és esetleg túl is csordul rendszeresen, azzal a burkolat beázását kockáztathatjuk és persze az állandó nedves, dohos szag jelenlétét. A megfelelő toldó cső beépítésével a szakember gyorsan orvosolni tudja a problémát, s így megakadályozhatóak a felmerülő problémák.

Házilagos megoldások vagy szakember segítsége?

A fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás terén lehetővé teszi a házilagos megoldásokat. Hasonlóképpen a mosdó, vagy a mosogató esetéhez, a cél itt is elsőként a szifon kitisztítása. A szétszedés nem okozhat gondot, ám ha a visszaszerelés után még mindig tapasztalható a dugulás, akkor a probléma gyökerei nagy valószínűséggel mélyebben keresendőek. Sajnos tény, hogy a csatorna alapvezeték eldugulása esetén házilagosan nem sokat lehet tenni. A fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás kapcsán ilyenkor megéri szakemberhez fordulni. Ugyan kísérletezhetünk vegyi anyagokkal, vagy kézi duguláselhárító spirállal, de ez utóbbival laikusként érdemes nagyon óvatosan bánni. Amennyiben a cső keresztmetszete kicsi, vagy felülete meggyengült az évek során, úgy akár a csőtörést is kockáztathatjuk így.

Sokan éppen azért nem fordulnak időben szakemberhez, mert szeretnék elkerülni az ezzel járó kiadásokat. Belegondolva azonban a házilagos módszerek többszöri gyakorlása sajnos akár többe is kerülhet, mint az időben kihívott profi munkadíja. Ha megunta, hogy bűz terjeng a fürdőszobában, vagy minden egyes tusolás, fürdés után visszafolyik a víz a fürdő padlójára, akkor bízza szakemberekre a fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás teendőit.

Felejtse el a visszafolyó víz okozta kellemetlenségeket, az ebből fakadó takarítási nehézségeket és az esetleges higiéniai gondokat! Fürdőszobai összefolyók tisztítása esetén is nagy gyakorlattal állunk rendelkezésére és szolgáljuk kimagasló minőségben a helyiség kifogástalan funkcionálását! Nem csak a padlóösszefolyókkal kapcsolatban rendelkezünk nagy gyakorlattal, de bármilyen, a fürdőszobában, konyhában megtalálható szaniter duguláselhárítása terén is. Bizonyos esetekben a szakmai segítség nélkülözhetetlen. Bízza ilyenkor profikra a munkát, akik nem csak magas minőségben végzik azt el, de gondoskodnak a keletkezett kellemetlen szagok és szennyeződések tökéletes megszüntetéséről is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén!
Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat