Duguláselhárítással kapcsolatos szolgáltatásaink bemutatása:

Cégünk fő profilja a duguláselhárítással és minden ezzel kapcsolatos tevékenység. Alapítónk maga is duguláselhárító volt 21 évig. Így nincs olyan amit ő nem látott vagy halott volna pályafutása során. Tudását a fiatalabb generáció vette át és a felügyeletével ki merjük jelenteni, hogy 100%-osan dolgozunk. Erre merünk is 7 nap garanciát adni!

Számunkra fontos a pontosság és a tökéletes munka, hiszen ha nem csinálnánk meg tökéletesen a duguláselhárítást akkor elég gyakran vissza kellene járnunk garanciázni. Sok más kisvállalkozónak nincs ideje és anyagi háttere az alapos munkára mert napi szinten sok duguláselhárítást vállal be. A sok duguláselhárításnak és az egy személyes vállalkozásnak a hátránya a sok garanciális munka. Ki akarna hetente duguláselhárítót hívni a házába mert nem csinálta meg jól? Mi nem, az biztos. Jól tudjuk, hogy ez egy nagyon kellemetlen dolog. Ezért is dolgozunk mi több kollégával és alapos kifinomult munkafolyamatokkal.

wc duguláselhárítás

Bosszantó és kiborító is egyben ha nem tudjuk lehúzni a wc-t egy háztartásban. Szerintünk ezt nem kell nagyon részletezni. Pláne nem egy panel lakásban ahol egyéb más lehetőségünk sincs a wc használatára. A leggyakoribb dugulások közé tartozik a wc dugulás. Ennek több egyértelmű oka van pl:

 • Mondhatni minden háztartásban van wc / illemhelyiség
 • A főleg a panel házakban a rendszerek kiépítése nem a legjobb
 • A sok nem oda való dolog lehúzása gondot okoz
 • Egy wc-t helytől függően akár naponta több 100-an is használhatnak

Tovább a wc duguláselhárítás részletes bemutatásához.

mosogató duguláselhárítás

A mosogató dugulás az már egy kicsivel kevesebb háztartásban fordul elő. Ez a probléma főleg nagy üzemű konyháknál a gyakoribb, mert ott folyamatos használatban van a mosogató. A háztartásokban is előfordul, de ott a lefolyótisztító szerek többségével meg tudják oldani a problémát. A mosogató eldugulásának a legfőbb okai:

 • A sok nyesedék, zöld hulladék bekerül a rendszerbe a mosogatással
 • A lefolyóban a zsír megtapad a csövek falán
 • A folyamatos lefolyó tisztítás hiánya
 • A rossz rendszer kiépítés

Tovább a mosogató duguláselhárítás részletes bemutatásához.

kád duguláselhárítás

Már egyre kevesebb kádat lehet találni a háztartásokban, mivel nem túl költséghatékony. Ezért is egyre kevesebb a kád dugulás. Ahol még van kád ott viszont a sok haj és a vegyszerek okozzák a fő problémát. A kád eldugulásának a legfőbb okai:

 • Sok haj és vegyszer kerül a lefolyóba
 • A folyamatos lefolyó tisztítás hiánya

Tovább a kád duguláselhárítás részletes bemutatásához.


zuhanytálca duguláselhárítás

A zuhanytálca dugulása szinte teljesen megegyezik a kád dugulásával. Ez is a ritka dugulások közé tartozik mivel itt azonnal lefolyik a víz és a hajat, vegyszereket folyamatosan viszi a lefolyóba. A zuhanytálca eldugulásának a legfőbb okai:

 • Sok haj és vegyszer kerül a lefolyóba
 • A folyamatos lefolyó tisztítás hiánya

Tovább a Zuhanytálca duguláselhárítás részletes bemutatásához.


piszoár duguláselhárítás

A piszoár az esetek 99%-ban bevásárló központok wc-jében és vendéglátó helyeken szokott elő fordulni. Itt ugyebár csak 1 féle dolgot lehet végezni, így a dugulások oka nagyon leszűkűl. A piszoár eldugulásának a legfőbb okai:

 • Nem oda való tárgyak, szennyeződések
 • A folyamatos lefolyó tisztítás hiánya

Tovább a piszoár duguláselhárítás részletes bemutatásához.


Lefolyócső kamerás vizsgálat

Amikor nem működnek a megszokott technikák akkor szokás a csatorna kamerázáshoz nyúlni. Azért csak a legvégső esetben mert a duguláselhárítás szakmában ez a legdrágább szolgáltatás. Amíg van remény más módszerekre addig nem szoktuk ajánlani. Mikor kell kamerázni a rendszert?:

 • Amikor már nem működik semmi és nem tudja senki, hogy hol lehet a probléma
 • Amikor a szakemberek kifejezetten ezt ajánlják

Tovább a lefolyócső kamerás vizsgálat részletes bemutatásához.


Bojler csere

Amikor a 20 éves bojler kilyukad vagy felmondja a szogálatot akkor jön a gépbe a bojler szerelő. Mi szakik nem csak a vízvezeték szereléshez értünk, hanem a bojler szereléshez és cseréhez is.

 • Amikor már nem működik semmi és nem tudja senki, hogy hol lehet a probléma

Tovább a Bojler szerelés és csere részletes bemutatásához.


További szolgáltatásaink:


Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat